Меморіал М.Е. Тросмана реєстрацію продовжено

Змагання проводяться в двох групах А і Б з 5-10 квітня 2017 року в конференц-залах готелю «Україна» за адресою: м Житомир, вул. Київська, 3

Турнір проходить за правилами шахів ФІДЕ. Турнір проводиться за швейцарською системою в 9 турів з обрахунку українського рейтингу в турнірі «Б» та українського і міжнародного рейтингу в турнірі «А». Контроль часу – 90 хвилин на партію кожному учаснику плюс 30 секунд на кожен хід, починаючи з першого.

9 квітня в 16:00 відбудеться бліц-турнір.

Для того, щоб зареєструватися в турнірі необхідно надіслати заявку на електронну пошту до 4 квітня 2017 року головного судді:  ruslan.khamzin@gmail.com або за телефоном +38 068 289 94 27 Руслан Абузарович Хамзін.

Список зареєстрованих на chess-results турнір А

Список зареєстрованих на chess-results турнір Б

Список зареєстрованих на chess-results бліц-турнір

Подарунки для учасників

Для гостей міста та учасників Меморіалу М.М. Тросмана 05.04.2017 Йосиф Дорфман прочитає лекцію з 10.30 до 12.00, а Олександр Хузман дасть сеанс одночасної гри з 12.00 до 14.00 для п’ятнадцяти учасників турніру «Б», які першими зареєструються на турнір з аналізом найкращої партії.
Всі юні учасники турніру «Б» отримають пам’ятні значки та блокноти, а 30 учасників турніру «А», які першими зареєструються на турнір, отримають в подарунок книгу М.М. Тросмана «Записки шахового тренера».

Організатор турніру – Федерація шахів Житомирської області

Михайло Тросман

Михайло Тросман – один з провідних шахових тренерів колишнього Радянського Союзу і України, засновник Житомирської шахової школи. Видатні учні: Йосип Дорфман, Олександр Хузман, Ірина Круш, Сергій Кривошея, Наталія Титоренко, Наталія Гасюнас, Юрій Бойдман, Марина Ніжегородова і багато інших. Заслужений тренер України.

Положення турніру…

Розмір внеску:

250 грн. – сплачується готівкою на місці. Попередня реєстрація обов’язкова.

АБО

200 грн. – попередня реєстрація та сплата на сайті 123chess.me

ДОДАТКОВО

5 Євро – сплачують учасники турніру «А», які не мають міжнародного рейтингу.

 

список зареєстрованих Турнір А

Ном. Ім’я код FIDE ФЕД. Рейт.
1 GM Kislinsky Alexey 14108801 CZE 2481
2 GM Krivoshey Sergei 14102226 UKR 2460
3 IM Khaetsky Roman 14106221 UKR 2373
4 Kravchenko Leonid 14105373 UKR 2216
5 Trokhimishin Sergiy 14135604 UKR 2176
6 WFM Kostak Tatiana 14101041 UKR 2149
7 Larkin Vladislav 14152894 UKR 2128
8 Volotovsky Kirill 14151634 UKR 2113
9 Kyrychenko Maryan 14137178 UKR 2097
10 Ovsepyan Marat 14160633 UKR 1892
11 Vakulenko Aleksandr 14156130 UKR 1821
12 Ludishev Artem 14164868 UKR 1635
13 Korniichuk Oleksandra 14155656 UKR 1524
14 Titorenko Olga 14183544 UKR 1461
15 Filin Denys 14173476 UKR 1406
16 Kravchuk Bogdan 14188600 UKR 0
17 Remizov Nik UKR 0
18 Savin Bogdan 14155966 UKR 0

Комментарии (6) на “Меморіал М.Е. Тросмана реєстрацію продовжено”

  • Денис:

    це як йти в банк міняти гривню на євро????????????????????????????7

  • Павло:

    Добре, що буде офіційний обрахунок рейтингу, бо інакше турнір можна вважати просто тренувальним і полуофіційним. А як зробити так, щоби партії турніру можна було побачити в базі Chessbase? Було би приємно усім, і гравцям і вболівальникам, але це ж інший рівень, до якого, здається, наші організатори ще не доросли. Але якщо платити турнірний внесок (ті ж 250 гр. не копійки), то варто платити за щось, а не за те, щоби просто погратися.

  • Павло:

    Була та спливла кудись, невідомо куди. В офіційну базу Chess Megabase, яка є в
    Інтернеті, щороку та навіть щомісячно оновлюється і налічує кілька мільйонів партій, Меморіал Тросмана, навряд чи потрапить. На превеликий жаль, це так. Мабуть, з подібними питаннями варто звертатись до ФШУ. Але що заважає хоча би самим розміщувати партії подібних турнірів на сайті для загального доступу? Наразі виявляється, минулорічні партії знайти неможливо.

  • sergii:

    Зареєструвалося вже 2 гроса!!!

Оставить комментарий

ФШЖО
Рубрики сайта
Интересные новости
Твіттер